Αρχική Σελίδα Νέα

Θερμά συγχάρετε τους μεταβλητούς εκθέτες συνδέσμων κατασκευαστής-JESENTECH Σαγκάη ήταν μια πλήρης επιτυχία!

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Μη μεταλλικοί σύνδεσμοι για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Μη μεταλλικοί σύνδεσμοι για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Η πλατφόρμα πρόσβασής σας έχει μια καλή φήμη, ο χρόνος παράδοσης ήταν πολύ ακριβής, η υλική ποιότητα του προϊόντος είναι το αγαθό, το υλικό έχει περάσει την επιθεώρηση της οργάνωσης επιθεώρησής μας, η εμφάνιση του προϊόντος είναι έξοχη, ο έλεγχος ανοχής είναι πολύ ακριβής και δεν υπήρξε καμία περίπτωση του φτωχού αποθέματος. Ευχαριστίες για την καλύτερη υπηρεσία σας.

—— BongKwan KIM

Τοποθέτησα πρόσφατα μια διαταγή και έπρεπε να ενημερώσω εκείνη την διαταγή πριν από την αποστολή. Το προσωπικό ήταν απαντητικό και ευγενικό. η ποιότητα των προϊόντων, η ημερομηνία παράδοσης, και η υπηρεσία έχουν ανταποκριθεί στα υψηλής ποιότητας πρότυπα προμηθευτών μας και η επιχείρησή σας είναι πολύ επαγγελματική, είμαστε πρόθυμοι να συνεχίσουμε να πιστεύουμε σε JESENTECH και θα συνεργαστούμε για πολύ καιρό. Σας ευχαριστούμε.

—— Giulio Gandioli

Σας ευχαριστώ για την πολύ υπομονετική υπηρεσία σας και μπορεί πάντα να μας δώσει την καλύτερο πρόταση ή το σχέδιο, και αφήνει τον πελάτη μου να αισθανθεί μεγάλο, ελπίζω ότι μπορούμε να έχουμε μια άλλη πιθανότητα στη συνεργασία. επ'ευκαιρία η ποιότητα των προϊόντων σας, εμφάνιση, ακρίβεια ανοχής είναι πολύ υψηλή, η τιμή είναι λίγο πιό αποδεκτή. Αναμένοντας με ενδιαφέρον τη μακροπρόθεσμη συνεργασία, σας ευχαριστήστε.

—— Γερμανία Christine Scherb

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Θερμά συγχάρετε τους μεταβλητούς εκθέτες συνδέσμων κατασκευαστής-JESENTECH Σαγκάη ήταν μια πλήρης επιτυχία!
Θερμά συγχάρετε τους μεταβλητούς εκθέτες συνδέσμων κατασκευαστής-JESENTECH Σαγκάη ήταν μια πλήρης επιτυχία!

Από τις 26 ως τις 29 Σεπτεμβρίου 2018, ο σύνδεσμος της Σαγκάη και η έκθεση τεχνολογίας πραγματοποιήθηκαν επιτυχώς στο νέο διεθνές EXPO κέντρο της Σαγκάη. Ο ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΣ σύνδεσμος κατασκευαστής-JESENTECH, κλήθηκε για να συμμετέχει στην έκθεση.

 

Η έκθεση επέδειξε τα προϊόντα της επιχείρησης. Παγίωσε την υπάρχουσα σχέση της συνεργασίας, ερευνά έναν μεγάλο αριθμό πιθανών πελατών, γιατί η ανάπτυξη της αγοράς έθεσε στερεά θεμέλια.

 

Η έκθεση συγκεντρώνει πολλούς κατασκευαστές και τα διάσημα εμπορικά σήματα στη βιομηχανία συνδέσμων, το lineup της έκθεσης είναι πρωτοφανή, παρουσιάζοντας βουίζοντας τάση της βιομηχανίας συνδέσμων.

 

Σε αυτήν την εθνική λαίμαργη γιορτή προϊόντων συνδέσμων, η προώθηση Ταϊλανδός με τις προηγμένα ιδέες και ποιοτικά τα προϊόντα της προσέλκυσε έναν μεγάλο αριθμό πελατών.

Τα προϊόντα στην επίδειξη σε JESENTECH έχουν ευνοηθεί από πολλές επιχειρήσεις. Πολλοί από τους πελάτες που συμμετείχαν στην έκθεση εξέφρασαν μεγάλο ενδιαφέρον για τα προϊόντα στην επίδειξη, και πολλοί πελάτες διεύθυναν τις λεπτομερείς διαβουλεύσεις στην περιοχή και άφησαν τις λεπτομέρειες επαφών.

Ελπίζω να χρησιμοποιήσω αυτήν την ευκαιρία για περαιτέρω συνεργασία.

Αυτή η έκθεση, τα τμήματα επιχείρησης συνεργάζεται ενεργά και πληρώνει, κατέδειξε την προώθηση του καλού ομαδικού πνεύματος, πιστεύουμε ότι στη μεταβλητή κατασκευαστής-προώθηση συνδέσμων όλων των οικογενειακών μελών των προσπαθειών από κοινού, είμαστε βέβαιοι να επιτύχουμε το όραμα «της στερέωσης του κόσμου για να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο», για να παρέχουμε στους πελάτες τα ποιοτικά προϊόντα και για να βοηθήσουμε την ανάπτυξη της βιομηχανίας συνδέσμων.

Χρόνος μπαρ : 2018-12-01 10:39:26 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
JESENTECH GROUP CORPORATION

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. DENNIS TAYLOR

Τηλ.:: 86-755-8527-5689

Φαξ: 86-755-2792-8697

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)