Αρχική Σελίδα Νέα

JESENTECH το δημοτικό σχολείο ελπίδας καθιερώθηκε μέχρι τις 28 Νοεμβρίου 2017.

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Μη μεταλλικοί σύνδεσμοι για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Μη μεταλλικοί σύνδεσμοι για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Η πλατφόρμα πρόσβασής σας έχει μια καλή φήμη, ο χρόνος παράδοσης ήταν πολύ ακριβής, η υλική ποιότητα του προϊόντος είναι το αγαθό, το υλικό έχει περάσει την επιθεώρηση της οργάνωσης επιθεώρησής μας, η εμφάνιση του προϊόντος είναι έξοχη, ο έλεγχος ανοχής είναι πολύ ακριβής και δεν υπήρξε καμία περίπτωση του φτωχού αποθέματος. Ευχαριστίες για την καλύτερη υπηρεσία σας.

—— BongKwan KIM

Τοποθέτησα πρόσφατα μια διαταγή και έπρεπε να ενημερώσω εκείνη την διαταγή πριν από την αποστολή. Το προσωπικό ήταν απαντητικό και ευγενικό. η ποιότητα των προϊόντων, η ημερομηνία παράδοσης, και η υπηρεσία έχουν ανταποκριθεί στα υψηλής ποιότητας πρότυπα προμηθευτών μας και η επιχείρησή σας είναι πολύ επαγγελματική, είμαστε πρόθυμοι να συνεχίσουμε να πιστεύουμε σε JESENTECH και θα συνεργαστούμε για πολύ καιρό. Σας ευχαριστούμε.

—— Giulio Gandioli

Σας ευχαριστώ για την πολύ υπομονετική υπηρεσία σας και μπορεί πάντα να μας δώσει την καλύτερο πρόταση ή το σχέδιο, και αφήνει τον πελάτη μου να αισθανθεί μεγάλο, ελπίζω ότι μπορούμε να έχουμε μια άλλη πιθανότητα στη συνεργασία. επ'ευκαιρία η ποιότητα των προϊόντων σας, εμφάνιση, ακρίβεια ανοχής είναι πολύ υψηλή, η τιμή είναι λίγο πιό αποδεκτή. Αναμένοντας με ενδιαφέρον τη μακροπρόθεσμη συνεργασία, σας ευχαριστήστε.

—— Γερμανία Christine Scherb

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
JESENTECH το δημοτικό σχολείο ελπίδας καθιερώθηκε μέχρι τις 28 Νοεμβρίου 2017.
JESENTECH το δημοτικό σχολείο ελπίδας καθιερώθηκε μέχρι τις 28 Νοεμβρίου 2017.

Στις 28 Νοεμβρίου 2017, ένα δημοτικό σχολείο ελπίδας αποκαλούμενο «JESENTECH» χτίστηκε σε Daliangshan, επαρχία Σισουάν. Δεδομένου ότι ένας χορηγός του σχολείου, ομαδοποιεί ο γενικός διευθυντής Mark Xu έδωσε τη μεγάλες υποστήριξη και τη βοήθεια στα παιδιά του δημοτικού σχολείου ελπίδας στους υλικούς και πνευματικούς όρους.

 

Στις 4 Ιουνίου 2018, Mark Xu, ο γενικός διευθυντής της ομάδας JESENTECH, άλλη μια φορά ήρθε στην προώθηση του ταϊλανδικού δημοτικού σχολείου ελπίδας μετά από περισσότερο από το ταξίδι 20 ωρών να μάθει για την πρόσφατη κατάστασή του, που φέρνει στα παιδιά ένα δώρο από την ημέρα των διεθνών παιδιών, ειδικά προσαρμοσμένος ένας ομοιόμορφος. Το κλασική άκουσμα και η ανάγνωση και τα κλασικά βιβλία ανάγνωσης αφήνουν τον παραδοσιακό πολιτισμό, όπως «το Analects Κομφουκίου» και «το βιβλίο της υιικής ευσέβειας», του οδηγού η κατεύθυνση της ζωής των παιδιών και φέρνουν τη ζεστασιά σε τους.

 

Ο προκάτοχος του δημοτικού σχολείου ελπίδας JESENTECH είναι το μικρό σπίτι κεραμιδιών δομών τούβλου τσιμέντου που χτίζεται στη δεκαετία του '80. Λόγω του μακροπρόθεσμου χτίστηκε, υπάρχουν ορισμένοι κίνδυνοι ασφάλειας. Mark Xu, γενικός διευθυντής της ομάδας JESENTECH, ανησυχήθηκε έτσι για την ασφάλεια και το μέλλον των παιδιών ότι αποφάσισε αμέσως να χτίσει ένα νέο σχολείο για τα παιδιά μετά από δύο μήνες της σκληρής δουλειάς. JESENTECH το δημοτικό σχολείο ελπίδας ολοκληρώθηκε επίσημα, βελτιώνοντας πολύ τους σχολικούς όρους.

 

Ένα εξάμηνο αργότερα, ήρθα στο δημοτικό σχολείο ελπίδας JESENTECH να δω τα πρόσωπα χαμόγελου και την αύξηση των παιδιών, που ενίσχυσαν την πεποίθηση των ανθρώπων JESENTECH, προκειμένου να ασκηθούν οι σοσιαλιστικές τιμές πυρήνων, για να πραγματοποιήσω την ευημερία και τη δύναμη της χώρας, και στο rejuvenate το έθνος. Ευτυχείς κινεζικές όνειρο και εργασία ανθρώπων για να γίνει μαζί κινεζικές εθνικές επιχείρηση και μια προσπάθεια!

Χρόνος μπαρ : 2018-12-01 18:20:09 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
JESENTECH GROUP CORPORATION

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. DENNIS TAYLOR

Τηλ.:: 86-755-8527-5689

Φαξ: 86-755-2792-8697

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)