Αρχική Σελίδα Νέα

Jesentech-2018 αυτοκινητική κατασκευή και βιομηχανική συνέλευση EXPO του Πεκίνου.

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Μη μεταλλικοί σύνδεσμοι για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Μη μεταλλικοί σύνδεσμοι για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Η πλατφόρμα πρόσβασής σας έχει μια καλή φήμη, ο χρόνος παράδοσης ήταν πολύ ακριβής, η υλική ποιότητα του προϊόντος είναι το αγαθό, το υλικό έχει περάσει την επιθεώρηση της οργάνωσης επιθεώρησής μας, η εμφάνιση του προϊόντος είναι έξοχη, ο έλεγχος ανοχής είναι πολύ ακριβής και δεν υπήρξε καμία περίπτωση του φτωχού αποθέματος. Ευχαριστίες για την καλύτερη υπηρεσία σας.

—— BongKwan KIM

Τοποθέτησα πρόσφατα μια διαταγή και έπρεπε να ενημερώσω εκείνη την διαταγή πριν από την αποστολή. Το προσωπικό ήταν απαντητικό και ευγενικό. η ποιότητα των προϊόντων, η ημερομηνία παράδοσης, και η υπηρεσία έχουν ανταποκριθεί στα υψηλής ποιότητας πρότυπα προμηθευτών μας και η επιχείρησή σας είναι πολύ επαγγελματική, είμαστε πρόθυμοι να συνεχίσουμε να πιστεύουμε σε JESENTECH και θα συνεργαστούμε για πολύ καιρό. Σας ευχαριστούμε.

—— Giulio Gandioli

Σας ευχαριστώ για την πολύ υπομονετική υπηρεσία σας και μπορεί πάντα να μας δώσει την καλύτερο πρόταση ή το σχέδιο, και αφήνει τον πελάτη μου να αισθανθεί μεγάλο, ελπίζω ότι μπορούμε να έχουμε μια άλλη πιθανότητα στη συνεργασία. επ'ευκαιρία η ποιότητα των προϊόντων σας, εμφάνιση, ακρίβεια ανοχής είναι πολύ υψηλή, η τιμή είναι λίγο πιό αποδεκτή. Αναμένοντας με ενδιαφέρον τη μακροπρόθεσμη συνεργασία, σας ευχαριστήστε.

—— Γερμανία Christine Scherb

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Jesentech-2018 αυτοκινητική κατασκευή και βιομηχανική συνέλευση EXPO του Πεκίνου.
Jesentech-2018 αυτοκινητική κατασκευή και βιομηχανική συνέλευση EXPO του Πεκίνου.

Η αυτόματη κατασκευή του Πεκίνου του 2018 και η βιομηχανική έκθεση συνελεύσεων έκλεισαν επίσημα στις 21 Ιουλίου στο διεθνές κέντρο έκθεσης της Κίνας. Η έκθεση προσέλκυσε περισσότερους από 680 εκθέτες από 50 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο, και περισσότερο από 35 των παγκόσμιων τοπ 500 επιχειρήσεων. Το επαγγελματικό ακροατήριο περισσότερο από 65000, κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα οργανώσει επίσης περισσότερες από 30 ακαδημαϊκές διασκέψεις για να δημιουργήσει της Κίνας την αυτόματη κατασκευής βιομηχανίας πλατφόρμα προμήθειας αλυσίδων «μιας στάσης».

 

Σαν κύριο μεταβλητό προμηθευτή συνδέσμων στην Κίνα, JESENTECH έχει καταδείξει τους εκθέτες στην ισχυρή περιεκτική περιοχή του δύναμης και παραγωγής μέσω της προσεκτικής προετοιμασίας και των άριστων τεχνικών προτύπων, η οποία έχουν γίνει ένα φωτεινό σημείο στην έκθεση και την ίδια βιομηχανία. Έχει προσελκύσει πολλούς κινεζικούς και ξένους εμπόρους στη στάση που προσέχει και που συμβουλεύεται και που διαπραγματεύεται, και πολλοί αγοραστές έχουν φέρει τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζονται στον τομέα επεξεργασίας. Μέσω της τεχνικής καθοδήγησης του γενικού διευθυντή JESENTECH ο κ. Mark Xu και του διευθυντή Mr.Dennis πωλήσεων του διεθνούς τμήματος, πολλοί πελάτες είναι ικανοποιώ? πρόθεση αγορών προσιτότητας στην περιοχή.

 

JESENTECH στο μεταβλητό σύνδεσμο η βιομηχανία έχει κάνει τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, με τα μεγάλα επιτεύγματα, με μια ορισμένη συσσώρευση εμπορικών σημάτων, τη σταθερή ανάπτυξη, θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε το σύστημα διαχείρισης, να επιταχύνει τη διαδικασία του κτηρίου εμπορικών σημάτων JESENTECH, για τη βοήθεια ανάπτυξης βιομηχανίας παγκόσμιων συνδέσμων.

 

Η αυτόματη κατασκευή του Πεκίνου παρουσιάζει, είμαστε πλήρεις των κερδών, αυτή η έκθεση έχει αυξήσει τη δημοτικότητα και την επιρροή του εμπορικού σήματος JESENTECH, και έχει συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της αγοράς για την επιχείρηση.

Χρόνος μπαρ : 2018-12-01 18:46:50 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
JESENTECH GROUP CORPORATION

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. DENNIS TAYLOR

Τηλ.:: 86-755-8527-5689

Φαξ: 86-755-2792-8697

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)