Αρχική Σελίδα

JESENTECH GROUP CORPORATION

Εταιρικό Προφίλ

JESENTECH η ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΜΑΔΑΣ είναι κατασκευαστής της ειδικός-διαμορφωμένων Ε&Α συνδέσμων άξονων και του συστήματος που γίνονται με τις εξοπλισμένες καλά εξεταστικές εγκαταστάσεις και την ισχυρή τεχνική δύναμη.

Με ένα ευρύ φάσμα, μια καλή ποιότητα, λογικές τιμές και μοντέρνα σχέδια, τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται εκτενώς στον εξοπλισμό αυτοματοποίησης, τη ρομποτική, την ιατρική περίθαλψη, τα αυτοκίνητα, τους θαλάσσιους σιδηροδρόμους, τις γέφυρες, τα κτήρια, τις δομές, τα εργαλεία, τα όργανα, τα όργανα, κ.λπ. και άλλες βιομηχανίες.

Τα προϊόντα μας αναγνωρίζονται ευρέως και εμπιστευμένος από τους χρήστες και μπορούν να ικανοποιήσουν τις συνεχώς μεταβαλλόμενες οικονομικές και κοινωνικές ανάγκες.

 

 

Τα προϊόντα που μπορούμε να παραγάγουμε και να επεξεργαστούμε εντοπίζει/τοποθετώντας καρφίτσες/κυλινδρικές καρφίτσες/βίδα μολύβδου/φωτογραφικών διαφανειών/δακτύλιοι/γραμμικοί άξονες/βίδες δυτών/βίδες και μπουλόνια/καρύδια/κυκλικά/Hexagon θέσεις/πλυντήρια/επιπλέοντες ενώσεις/Cantilever άξονες/Knurled εξογκώματα/βίδες/συζευκτήρες του /Quick εργαλείων αέρα κ.λπ….

 

 

Καλωσορίζουμε τους νέους και παλαιούς πελάτες από όλες τις κοινωνικές τάξεις για να μας έρθουμε σε επαφή με για τις μελλοντικές επιχειρησιακές σχέσεις και την αμοιβαία επιτυχία!

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας
JESENTECH GROUP CORPORATION
1
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : JESENTECH

Αριθμός Υπαλλήλων : 120~200

Ετήσιες πωλήσεις : 12000000-15500000

Ιδρύθηκε Έτος : 2009

Εξαγωγή pc : 40% - 50%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας Μη μεταλλικοί σύνδεσμοι για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Μη μεταλλικοί σύνδεσμοι για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Μη μεταλλικοί σύνδεσμοι για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Μη μεταλλικοί σύνδεσμοι για τις πωλήσεις